fbpx
For salg

Gausta Vertorama

Panoramautsikt og nærhet til alpint/langrenn.

Meld interesse

Selveier fritidsboliger i et helt fantastisk område

Dette er smarte og innholdsrike leiligheter med ekstra store vindusflater, kjøkken fra Sigdal, hvitevarer fra Siemens, peisovn på stuen og en-stavs hvit matt eikeparkett levert som standard. I tillegg gis det mange tilvalgsmuligheter. Alle leiligheter får parkering til to biler – noen med garasje – og tilgang til felles smørebod samt skistall på bakkeplan.

Gaustatoppen – hele året!

1 883 moh. rager Gaustatoppen, Telemarks høyeste fjell. Gausta skisenter er et av landets største alpinanlegg, med bakker og parker for alle fra de minste til de mest erfarne. Området har også varierte langrennsløyper for korte og lengre turer – totalt 85 km preparerte løyper. Sommerstid kan Gaustatoppen by på mer enn fotturer, her kan du prøve fiskelykken, padle, ta Gaustabanen eller for eksempel ta sykkelen fatt.

Et område med en langsiktig plan

Dette er et område med en visjon og en plan for videre utvikling langt inn i fremtiden. Gaustatoppen vil stadig løftes til nye høyder med utbygging av nye hytter, nye hotell, toppstasjon, heiser, bakker og ikke minst står den genuine tanken om at dette skal være et sted med opplevelser av første klasse.
Se www.gausta.com for mer info og stikk innom besøkssenteret for destinasjon Gausta utenfor Gaustablikk høyfjellshotell.

Prosjektets beliggenhet

Interessert i å vite mer
om prosjektet?