fbpx

Om oss

Eiendomsutvikler med skaperkraft og erfaring som gir det lille ekstra til deg som boligkjøper.

Skaperkraft og erfaring som gir det lille ekstra

Brunlanes Eiendom AS er en eiendomsutvikler med kontor lokalisert på Sanden 1 i Larvik. Vi har prosjekter i alle utviklingstadier spredt over flere geografiske områder i Norge, hvor hovedtyngden ligger i tidligere Vestfold-fylke. Vi har også kjøpt utviklingseiendom på Gausta/Rjukan i Tinn, i Trondheim og Viken. Vårt satsingsområde er primært privatboliger, primær – og fritidsboligprosjekter. Alltid åpne for kjøp av nye eiendommer, uavhengig av beliggenhet, så lenge vi ser et potensiale. Siden oppstarten i 2017 har vi kjøpt 17 eiendommer. Målsetningen er, så langt det går, å benytte faste samarbeidspartnere siden vi ser at dette er hensiktsmessig for å skape et godt og varig samarbeidsklima. Dette resulterer igjen at de ulike stadiene i prosjektene går smidig og som planlagt.

Vi er tett på alle aktører i prosjektet: Arkitekter, entreprenører, underleverandører, eiendomsmeglere, offentlig myndigheter, grunneiere og boligkjøpere for å skape boliger som er attraktive i dagens og fremtidens marked. Brunlanes Eiendom AS står for lune og kvalitetsgode hjem. Vi har stort fokus på at prosjektene våre utvikles på best mulig måte både for nye boligeiere, men også for eksisterende bebyggelse og omgivelsene omkring. Vi engasjerer arkitekter med sans for utforming, materialvalg og velgjennomtenkte planløsninger. En investering i ny bolig betyr mye for kjøper og derfor strekker vi oss ekstra for å kunne tilfredsstille de ønsker og behov som dukker opp i en kjøpsprosess.

Fra eldre naeringsbygg til boligprosjekt med felles utearealer

Fra eldre næringsbygg til boligprosjekt med felles utearealer

Prosjektet på Tjøllingvollen bygges med til sammen 44 leiligheter i to trinn, i tillegg til næringslokaler, i de tidligere lokalene til elektronikkbedriften Jotron. Leilighetene her får det aller meste, med parkeringskjeller, heis, høy standard, og ikke minst vil de aller fleste leilighetene få flott utsikt over vakre landskap

Finn ut mer

Ønsker du å finne ut
potensiale for din tomt?

Kontaktperson - Brunlanes Eiendom Daglig leder

Knut Inge Anvik Johansen

ki@brunlaneseiendom.no 915 97 222