Grevletunet

Leiligheter med høy standard i Stavern

Beliggenhet

Grevtunet ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Stavern sentrum ligger ikke langt unna – her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt.

Leilighetene

Leilighetene vil fordele seg på to firemannsboliger, og får en god planløsning med 2 soverom, 2 bad, gjennomgående stue/kjøkken, samt walk in-closet til hovedsoverommet. I tillegg får du to terrasser – en på hver side av bygget – hvor du kan flytte deg etter solen. Leilighetene i 2. etasje får i tillegg en attraktiv takterrasse. Leilighetene blir romslige med ca. 94 kvm i boflate.

Foto under er fra leiligheter i ett tilsvarende prosjekt, ulike tilvalg kan være fremvist i enkelte tilfeller.

21-11- 22_Grevletunet_PE2_Final
21-11- 22_Grevletunet_PE1_Final

Innhold

Fra både stue og kjøkken blir det utgang til balkong/markterrasse. Terrasse- eller skyvedør til balkong/markterrasse i stue vil gi mye naturlig lys i leiligheten. Samtidig som området har gode solforhold fra morgen til kveld.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i carport til hver leilighet. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for El-bil lader som tilvalg.

Korte avstander

Leilighetene er plassert med nærhet til alt: dagligvare, kollektiv trafikk og ikke minst fantastiske turområder. 

Området

Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier.

Borettslag

Prosjektet vil bli organisert som et borettslag med innskudd på 40% av total kjøpesum. De første 20 årene av lån for fellesgjeld vil bli avdragsfrie.

Greveløkka-101---14-2
Greveløkka-101---02-2
Knut Leinæs

Eiendomsmegler
920 53 533
knut@leinaes.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!