fbpx
1. desember 2021

Salgsstart Grevletunet, 4 stk leiligheter

Onsdag 1.12.2021 startet salget av vårt nye utbyggingsområde Grevletunet i Stavern. Adressen er Helgeroveien 99-101. Vi planlegger en fin blanding av leiligheter og rekkehus. I første omgang lanseres 4 stk leiligheter i bygg D1, og vi planlegger videre salgsstart på de resterende boligene i løpet av 2022.

Velkommen til Grevletunet – et spennende prosjekt rett ved et hyggelig parkområde i Stavern!

Tanken bak prosjektet er å bevare den lune og fine stemningen som er på tomten i dag. Her bor du i umiddelbar nærhet til Kyststien med flotte turområder, sjøen og badeplasser. Stavern sentrum ligger kun 1 km unna hvor du har det perfekte utgangspunkt for å bo i et rolig boligomr.de, men likevel sentralt.

Leilighetene vil fordele seg på to firemannsboliger, og får en god planløsning med 2 soverom, 2 bad, gjennomgående stue/kjøkken, samt walk in-closet til hovedsoverommet. I tillegg får du to terrasser – en på hver side av bygget – hvor du kan flytte deg etter solen. Leilighetene i 2. etasje får i tillegg en attraktiv takterrasse. Leilighetene blir romslige med ca. 94 kvm i boflate. Det blir løfteplattform i hver bolig, slik at du slipper trapper dersom du ønsker en av leilighetene i 2. etasje. Leilighetene blir organisert som et borettslag med 40% innskudd og 60% fellesgjeld. USBL blir forretningsfører for borettslaget.

Meld din interesse her, så vil du holdes oppdatert.