fbpx
28. september 2021

125 boligenheter solgt siden oppstart

Brunlanes Eiendom AS har nå solgt over 125 boligenheter i 6 ulike prosjekter siden oppstart i 2017. Vi har fokus på å erverve tomter der vi ønsker å bygge attraktive boliger med gjennomtenkte løsninger for bokvalitet og effektive planløsninger. I alt er 19 utviklingstomter kjøpt og utallige flere er vurdert. Av disse er 2 prosjekter ferdigstilt/sluttsolgt, 5 prosjekter er nå i salg og 11 spennende eiendommer er under prosjektering og vil komme for salg. For å holde deg oppdatert på hva som skjer i de ulike prosjektene, finn de prosjekter du finner spennende og registrer din interesse, så vil du motta nyhetsmailer. Ved spørsmål, send oss gjerne en mail på post@brunlaneseiendom.no

Se et utvalg bilder fra våre prosjekter som er enten er ferdigstilt eller er i salg.