fbpx
11. april 2021

Høy aktivitet

2021 har startet meget bra med salg over våre forventninger. Vi mottar mange henvendelser, både på prosjekter som er til salgs og kommende prosjekter.

Fredag 12.3.2021 overleverte vi de 4 første av totalt 43 leiligheter på Vertorama på Gausta til fornøyde kunder. Dette er et spennende fjellprosjekt der alle enheter har panoramautsikt mot Gaustatoppen og ned til Rjukan sentrum. Beliggenheten er supert, med alpinbakken tett inntil på den ene siden og langrennsløyper på den andre. Vi har fremdeles noen leiligheter ledig, men vi opplever bra interesse om dagen.

Våre andre prosjekter, både i Larviksområdet og i Trondheim, selger også bra. 1 km utenfor Stavern ligger Grevleløkka der vi har eneboliger og leiligheter til salgs. På Tjøllingvollen er det gamle hovedkvarteret til Jotron revet og bygging av 44 nye leiligheter starter snart. Salget av Trinn 2 er i gang, hvor vi har leiligheter med størrelse fra 63-135 m2 inkludert minst 1 stk parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Flere av utviklingsprosjektene er i under utarbeidelse og vi forventer en fin fremdrift på disse ila 2021. Sjekk ut fanen Prosjekter for å få en oversikt. Registrer deg og vi vil holde deg oppdatert.