fbpx

Tjøllingtunet

Litt feriefølelse hver dag…

Beliggenhet

Tjøllingvollen er et koselig tettsted beliggende i et åpent og vakkert kulturlandskap. Her er det kort vei til idretts- anlegg, skole, dagligvareforretning, turområde og bade- strender med bade- og båtliv. Nyt kveldsmaten i strandkanten på en helt vanlig hverdag.

Leilighetene

Store terrasser med mye utsikt og grønne uteoppholdsarealerer er viktige kvaliteter. Samtidig har vi vektlagt bruk av robuste og vedlikeholdsfrie materiale, som sikrer god vedlikeholdsøkonomi og at byggets estetiske kvaliteter vedvarer.

Moderne og praktisk

Tjøllingtunet vil bestå av fire boligbygg på fire og fem etasjer, som sammendanner et vakkert lite tun til glede for beboerne. I tillegg skal det eksisterende gule huset som står på tomten pusses opp, og skal kunne benyttes av alle som bosetter seg på Tjøllingtunet.

Parkering

I kjelleren er det egen parkering, med adkomst til leilighetsplan via heis. Praktisk og behagelig, spesielt på snørike vintre. Det er vektlagt at minst mulig biltrafikk skal foregå på tomten. 

Korte avstander

Leilighetene er plassert med nærhet til alt: dagligvare, kollektiv trafikk og ikke minst fantastiske turområder. 

Nabolaget

Nabolaget passer perfekt for barnefamilier, etablerte og godt voksne.

Torp flyplass

Kort avstand til Sandefjords lufthavn, Torp, som ligger ca. 20 minutters kjøring unna med mange direkte destinasjoner til inn- og utland.

Ruth Iren Jacobsen

Eiendomsmegler
99 25 77 56
ruth.iren.jacobsen@aktiv.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!