fbpx

11 er solgt, men bare en byttet inn huset

Om alt går etter planen vil innflytting være før jula 2022. Slik det ser ut nå vil kjøperne gjøre det på egne premisser, og ikke benytte seg av muligheten for «innbytting» av det gamle huset for en helt ny leilighet.

– Ikke mange har benytta seg av det, de fleste av kjøperne har faktisk ikke, forteller Anvik Johansen.

Uforventet

Anvik Johansen sier at tilbudet med «innbytting» betyr at kundene slipper å ta seg av salgsprosessen, slipper all klargjøring av objektet før visninger og markedsføring, og kunden slipper å ta risiko i forbindelse med salg. Det har ifølge han ikke vært «et rush» for å benytte seg av tilbudet deres, men de har likevel solgt 11 leiligheter allerede og er optimistiske.

– Jeg trodde det ville være et godt alternativ, men kanskje vil det bli mer etter hvert nå som vi er ordentlig i gang med realiseringen av prosjektet, sier Anvik Johansen.

Ideel beliggenhet

– Det fine med Tjøllingvollen er at du får bykvalitetene uten å bo i sentrum, men med kort vei til både byen i Larvik og Sandefjord.

Leilighetene skal være i størrelse fra cirka 72 til cirka 135 kvadratmeter, og i prisklasse fra rundt 3,5 millioner kroner. Prosjektet har en finansieringsløsning med 50 % innskudd (fra kr 1.775.000,-) og 50 % fellesgjeld.

– Vi begynner å støpe nå de nærmeste ukene, og utgravingen er godt i gang. Dersom alt går etter planen skal det stå ferdig i løpet av 4. kvartal av 2022, forteller Anvik Johansen.

Les hele artikkelen på ØP pluss
Tekst: Ilja S Jakobsen – Foto: Henning Rugsveen, Bjørn-Tore Sandbrekkene, Østlands-Posten

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn