fbpx

Byggetrinn 2

Det nye byggetrinnet inneholder 24 leiligheter fordelt på to leilighetsbygg. På tomten bygges det P-kjeller med tilrettelagt ladepunkt for el-bil. Leilighetene har gjennomtenkte og gode planløsninger med takhøyde på 2,5m. Her legges det vekt på kvalitetene: store terrasser/uteområder, grønne uteoppholdsarealerer og robuste og vedlikeholdsfrie materialer.

Tjøllingtunet vil bestå av fire leilighetsbygg på fire og fem etasjer med til sammen 44 leiligheter.

Medlemmer i LABO som ønsker å benytte seg av sin forkjøpsrett må levere søknad. Frist for søknad blir kunngjort i forbindelse med salgsstart. Etter søknadsfristen vil LABO tildele leiligheter etter ansiennitet – den med lengst medlemskap får velge først.

Nyt en enklere hverdag på Tjøllingtunet.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn