fbpx

Artiktektens ord

På Tjøllingtunet ønsket vi å skape en struktur som vil gi beboerne fordelene ved å bo i et lokalsenter og samtidig en skjermet landlig følelse. Byggenes estetikk gjenspeiler også en moderne livsstil og samtidig et lokalt og landlig senter. Store terrasser med mye utsikt og gode grønne uteoppholdsarealer er viktige kvaliteter. Samtidig har vi vektlagt bruk av robuste, vedlikeholdsfrie materialer, som sikrer god vedlikeholdsøkonomi og at byggets estetiske kvaliteter vedvarer

Moderne og praktisk 
Tjøllingtunet vil bestå av fire boligbygg på fire og fem etasjer, som sammen danner et vakkert lite tun til glede for beboerne. I tillegg skal det eksisterende gule huset som står på tomten pusses opp, og skal kunne benyttes av alle som bosetter seg på Tjøllingtunet.

Prosjektet oppføres i robuste og vedlikeholdsvennlige materialer, og arkitektene har lagt vekt på å tilpasse bygget til omgivelsene og stedet. Her blir det også store trivelige balkonger med vid utsikt. Nye og moderne byggemåter gir lave utgifter til drift og vedlikehold, samtidig som man får de nyeste og smarteste detaljene. Her får du en lys og luftig bolig som det er godt å bo i.

I kjelleren er det egen parkering, med adkomst til leilighetsplan via heis. Praktisk og behagelig, spesielt på snørike vintre. Det er vektlagt at minst mulig biltrafikk skal foregå på tomten. Nedkjøring til garasje for alle boliger skjer ved krysset Tjøllingvn. / Østbyveien med adkomst frem til hvert bygg under bakken.

Leilighetene
Alle leilighetene har gjennomtenkte og gode planløsninger, og med en takhøyde på 2,50 m, som gir det lille ekstra. Her blir det store luftige private balkonger eller terrasser, som gir luft og mye utsikt. Inne finner du lekre gulv med eikeparkett, og malte vegger, hvor det er lett å sette sitt eget preg og skape sin egen stil.

Det åpne kjøkkenet leveres fra Sigdal, noe som borger for kvalitet, og hvitevarer er inkludert, og leveres av Siemens. Kjøkkenet tilpasses hver leilighet med benkeplater av laminat. Holdbart, og lett å holde rent. Badet vil få fliser på både gulv og vegger, og det leveres veggmontert dusjarmatur og dusjvegger av herdet glass. All baderomsinnredning og sanitærutstyr leveres i hvit utførelse. Under byggene blir det parkering, hvor du enkelt tar heisen opp til etasjene.

Nyt en enklere hverdag på Tjøllingtunet.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn