fbpx

Går nye veier for å selge leiligheter

Brunlanes Eiendom går nye veier for å selge leiligheter på Tjøllingtunet, nå kan du levere ditt gamle hus i innbytte mot en splitter ny leilighet, dette helt uten risiko.

– Her har man muligheten til å slippe å bry seg om å gå gjennom salgsprosessen for det objektet man skal selge. Det ansvaret tar vi, og så kan kundene bare konsentrere seg om stedet man skal bo i framtiden, sier Knut Inge Anvik Johansen, daglig leder i Brunlanes Eiendom AS

Enklere for kjøperne

Knut Inge Anvik Johansen i Brunlanes Eiendom forteller at det er mer en leilighetene som er unikt med prosjektet.

– Jeg fikk ideen fra Oslo, der OBOS startet med å tilby å ta tidligere bolig hos kjøpere i innbytte. Hos oss går dette ut på at vi gjør en verditakst av boligen kjøperen er avhengig av å selge, og så tilbyr vi oss å kjøpe enheten til markedsverdi minus 100.000 kroner. Dette er et beløp vi trenger for å selge objektet videre, og tilsvarer det kunden selv måtte ha betalt for å selge, sier han.

Anvik Johansen forteller hva dette betyr for kundene: som kunde slipper du å ta deg av salgsprosessen av din eksisterende bolig, alt fra klargjøring til visning, markedsføring og all risiko i forbindelse med salg.

– Dette har vært en suksess i Oslo, og vi tror det vil bli det her også. Dette gjør det svært mye enklere for kjøperne hos oss, sier han.

Et stort byggeprosjekt med 44 leiligheter

Prosjektet på Tjøllingvollen skal bygges til sammen 44 leiligheter i to trinn, i tillegg til næringslokaler, i de tidligere lokalene til elektronikkbedriften Jotron. Leilighetene skal være i størrelse fra cirka 72 til cirka 135 m2, og i prisklasse fra rundt 3,5 millioner kroner og en finansieringsløsning med 50% innskudd (fra kr. 1.775.000,-) og 50% fellesgjeld.

– Dette er et prosjekt som jeg tror vil være attraktivt. Vi har alt solgt fem av de første leilighetene, sier eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling i Larvik, Ruth Iren Jacobsen.

Leilighetene her får det aller meste, med parkeringskjeller, heis, høy standard, og ikke minst vil de aller fleste leilighetene få flott utsikt over vakre landskap, legger hun til.

Byggestart av det første byggetrinnet estimeres til å gå i gang ganske snart etter at dagens bygg er revet.

 Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, Østlands-Posten

Kan trekke seg før overtagelse

I motsetning til slike avtaler i Oslo har Brunlanes Eiendom også lagt til en ekstra sikkerhet for kjøperne i sine avtaler.

– Vi forplikter oss til å kjøpe objektet, men kjøperen kan trekke seg fra avtalen inntil tre måneder før han overtar leiligheten hos oss, sier Anvik Johansen.

– Det gjør at man i stedet kan velge å selge selv, hvis man skulle se at markedsverdien på huset stiger, eller man kanskje i stedet vil at noen i familien skal overta huset. Så her risikerer man ikke å tape noe som helst. Her oppnår man bare fordeler, sier han.

Les mer i artikkelen fra ØP (pluss) her

Ruth Iren Jacobsen

Eiendomsmegler
99 25 77 56
ruth.iren.jacobsen@aktiv.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn