Første byggetrinn blir de to byggene som skal ligge langs Tjøllingveien. Det blir parkeringskjeller under bygget, med en felles innkjørsel for hele prosjektet, slik at man får hyggelige bilfrie fellesarealer.Det var mange interessenter på informasjonsmøtet om prosjektet ved salgsstart. Våre meglere har en del kunder som vurderer prosjektet, og vi forventer at det er en del som sitter på gjerdet og venter til de ser fremdriften i prosjektet. Mange vil ikke selge egen bolig, før det nærmer seg, men erfaringsmessig, så er det lurt å komme i gang med prosessen.  Dersom noen vurderer leilighetskjøp og behøver en verdivurdering av egen bolig er det bare å kontakte meglerne hos Aktiv for en uforpliktende verdivurdering.

En stor fordel med å kjøpe bolig i nytt prosjekt i dag er de gode finansieringsløsningene. Kjøpesummen er fordelt på 50% innskudd og 50% fellesgjeld (med mulighet for full eller delvis innfrielse for de som måtte ønske dette). Fellesgjelden er avdragsfri i 20 år fra overtagelsen av boligen. Dette gir fin økonomisk frihet til å velge hvordan man ønsker å disponere pengene sine. Med dagens lave rente er det lave kostnader forbundet med å ha fellesgjeld.

Kåre og Bjørg Sandnes var av de første som kjøpte. Leilighetene har nærhet til det meste og nydelig utsikt. – Vi gleder oss til innflytting.

Leilighetene vil ha butikken rett over gata og legesenter i eget hus. Her får man en enkel tilværelse i splitter ny leilighet med høy kvalitet. Det blir selvfølgelig heis i byggene, og tilrettelagt for enkel adkomst. Mange av leilighetene vil få fin utsikt til Viksfjord. Er du glad i å bade, så er det ikke lange turen ned til Bjønnesstranda.  Det er mange fine turstier i umiddelbar nærhet. Husebyskogen, rundt Vittersøtjønna, Vikerøya eller ta en sykkeltur til Lamøya.

Dersom interessenter ønsker en prat med megler og en visning på tomten er det fremdeles muligheter for å komme opp i bygget slik at man kan se utsikten. Visning kan avtales med Ruth Iren Jacobsen på tlf. 99 25 77 56 eller Aleksander Berg på tlf. 97 59 22 50

5 av 20 leiligheter i prosjektet er nå solgt og kjøperne venter nå på at det nye bygget skal ta form.