fbpx
Sluttsolgte

Jahrehagen

Hyttetomter med nærhet til det Stavern og området har å by på.

Fint beliggende fritidstomter med gode solforhold og umiddelbar nærhet til fellesarealene på Jahrehagen.

Det er totalt 5 tomter med prisantydning 1 490 000,-, 1 600 000,- og 1 800 000,- – ta kontakt for kart over tomtene.

Tomten leveres med bilvei frem, samt vann og avløp til tomtegrensen. Du som kjøper inngår egen avtale med Familiehytta om oppsetting av hvilken av hyttemodellene du ønsker. Familiehytta er i dag Norges største hytteleverandør og du kan besøke Familiehytta på feks. Hellerudsletta hvor man kan se hyttemodellen «Furutangen» ferdig oppsatt og innredet.

Når du kjøper tomt på Jahrehagen vil automatisk også bli deltager i et sameie som disponerer store fellesarealer. På disse fellesarealene vil du finne flere aktiviteter som volleyballbane, bocciabane, minigolf og badebasseng. Alle kjøreveier inne på området blir brede, fine og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.

På kartet vedlagt i salgsoppgaven er tomten merket med tomtenummer 50.

For mer informasjon om Familiehytta og deres forskjellige hyttemodeller anbefales å besøke: www.familiehytta.no/hytter

Beliggenhet

Jahrehagen er et ca. 125 mål stort tomteområde beliggende 2 km vest for Stavern i retning Helgeroa. Området ligger solrikt til med kort vei til Stavern. Det er kun en kort sykkeltur til kysten der du finner flotte bade-og turmuligheter for hele familien. Utover dette finnes det et utall turmuligheter i området – blant annet langs Kyststien. Det er heller ikke lang kjøretur til Nevlunghavn og Helgeroa, kjente perler i Brunlanes. Bare en kort kjøretur eller sykkeltur unna ligger Larvik golfbane, ranket som en av de beste i landet, og Foldvik Familiepark kan du nesten spasere, eller sykle til, på gode turveier.

FELLESOMRÅDER
Når du kjøper tomt på Jahrehagen vil automatisk også bli deltager i et sameie som disponerer store fellesarealer.

På disse fellesarealene vil du finne flere aktiviteter som volleyballbane, bocciabane, minigolf og badebasseng. Alle kjøreveier inne på området blir brede, fine og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.

I AVSTAND FRA EIENDOMMEN
I gå- og sykkelavstand fra eiendommen er det flotte turområder, kyststien med svaberg og flotte bademuligheter, Stavern sentrum mm.

Avstander med bil:
Stavern sentrum – 3 minutter
Foldvik Familiepark – 4 minutter
Larvik golfklubb – 8 minutter
Helgeroa – 12 minutter
Larvik sentrum – 10 minutter

www.jahrehagen.no finnes utfyllende informasjon.

Prosjektets beliggenhet

Jahrehagen er beliggende 2 km vest for Stavern i retning Helgeroa. Området ligger solrikt til med kort vei til Stavern. Det er kun en kort sykkeltur til kysten der du finner flotte bade-og turmuligheter for hele familien. Utover dette finnes det et utall turmuligheter i området – blant annet langs Kyststien. Det er heller ikke lang kjøretur til Nevlunghavn og Helgeroa, kjente perler i Brunlanes. Bare en kort kjøretur eller sykkeltur unna ligger Larvik golfbane, ranket som en av de beste i landet, og Foldvik Familiepark kan du nesten spasere, eller sykle til, på gode turveier.