Grevleløkka

Sluttsolgt

Beliggenhet

Grevleløkka ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Stavern sentrum ligger ikke langt unna – her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt.

Leilighetene

Leilighetene holder høy standard med BRA på 67,5-92 kvm med 2 soverom. I hver av leilighetene er det kvalitetskjøkken fra Sigdal og romslige og solrike terrasser/verandaer. Her er det med andre ord bare å flytte rett inn og nyte leiligheten og det flotte nærområdet.

Foto/illustrasjoner under viser tilsvarende leilighet i annet prosjekt, like leiligheter bygges på Grevleløkka 15/17.

Innhold

Fra både stue og kjøkken blir det utgang til balkong/markterrasse. Terrasse- eller skyvedør til balkong/markterrasse i stue vil gi mye naturlig lys i leiligheten. Samtidig som området har gode solforhold fra morgen til kveld.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i carport til hver leilighet. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for El-bil lader som tilvalg.

Korte avstander

Leilighetene er plassert med nærhet til alt: dagligvare, kollektiv trafikk og ikke minst fantastiske turområder. 

Området

Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier.

Borettslag

Prosjektet vil bli organisert som et borettslag med innskudd på 40% av total kjøpesum. De første 20 årene av lån for fellesgjeld vil bli avdragsfrie.

Interiørbilder fra tilsvarende ferdigstilt bygg
Grevleløkka00013