Grevleløkka

Leiligheter med høy standard i Stavern

Beliggenhet

Grevleløkka ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Stavern sentrum ligger ikke langt unna – her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt.

Leilighetene

Leilighetene vil inneholde romslig stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og to bad. Praktisk bod innvendig i leiligheten samt en utvendig bod. (Interiørbilder fra tilsvarende ferdigstilt bygg.)

Usbl forkjøpsrett

Alle kan kjøpe bolig i Grevleløkka, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 17. september klokken 10.00.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Finn ut mer

Innhold

Fra både stue og kjøkken blir det utgang til balkong/markterrasse. Skyvedør til balkong/markterrasse i stue vil gi mye naturlig lys i leiligheten. Samtidig som området har gode solforhold fra morgen til kveld.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i carport til hver leilighet. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for El-bil lader som tilvalg.

Korte avstander

Leilighetene er plassert med nærhet til alt: dagligvare, kollektiv trafikk og ikke minst fantastiske turområder. 

Området

Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier.

Borettslag

Prosjektet vil bli organisert som et borettslag med innskudd på 40% av total kjøpesum. De første 20 årene av lån for fellesgjeld vil bli avdragsfrie.

Interiørbilder fra tilsvarende ferdigstilt bygg
Grevleløkka00013
Knut Leinæs

Eiendomsmegler
920 53 533
knut@leinaes.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!